Bli medlem


Hvorfor være medlem av NHF?

NHF er herptilhobbyens offisielle ansikt utad. Vi har gjennom mange år hatt kontakt med landbruksmyndighetene, nå Mattilsynet. Vi er fast høringsinstans for myndighetene og blir derfor bedt om å uttale oss vedrørende lovverk og forskrifter som regulerer dyrehold i Norge. Myndigheter og media henvender seg i stor grad til NHF når det dukker opp herptilrelaterte saker. Ved å være medlem, støtter du dette arbeidet. Våre synspunkter veier antakelig tyngre dess flere registrerte medlemmer vi har.

Ditt medlemsskap støtter også arbeidet vårt med å ha informative, gode hjemmesider som skal være til god hjelp for nye og veteraner i reptilhobbyen.

Du får et flott medlemskort som du kan vise frem!

Rabattordninger

Vi har inngått avtaler med dyrebutikker og andre bedrifter om rabattordninger for medlemmer av NHF, klikk her for å se alle!

Du får tilsendt informasjon om herptilsaken og foreningsaktiviteter

Du mottar medlemsbladet Slettsnoken minst en gang i året

Du kan delta på NHFs medlemsmøter to ganger i året, der det diskuteres, gis informasjon og holdes foredrag (les mer)

Du kan delta på utflukter hvor vi studerer norske herptiler i naturen (les mer)

Hva koster et medlemsskap?

Et enkelt medlemskap i NHF koster kr 200,- og varer 1 år fra 1. juli per år. Et familiemedlemskap koster kr 250,- per år, og da kan alle innen husstanden nyte godt av medlemsfordelene, og alle får hvert sitt medlemskort.

Hvordan blir jeg medlem?

For å bli medlem kan du enten betale direkte via Paypal, eller velge å få tilsendt en faktura, ved å fylle ut skjemaet nedenfor.

Nytt medlemskapEksisterende medlem

Navn og evt. epost til familiemedlemmer separert med komma (Ola Nordmann, ola.nordmann@herpetologisk.org)
Print Friendly, PDF & Email