NHF EXPO 2022 – utstillere


Her finner du oversikt over selgere og utstillere på NHF EXPO 21.mai i Nes Arena

Norsk Herpetologisk Forening

NHF er arrangør av messen, og vil stille med stand hvor vi vil informere om foreningen.  Det vil være mulig å melde seg inn i foreningen, samt kjøpe diverse NHF-merch

Hedvig og Danielles Kreative Side

Vi er to kreative sjeler som innimellom bruker tid på å lage ting.
Hjemme har vi et par slanger og diverse virvelløse terrariedyr, og Danielle liker bl.a. å lage smykker med hamskift som hovedmotiv.Vi synes også at det er gøy å lage figurer av Fimo-leire, der vi som regel går for noe annet enn realisme i uttrykket. Hedvig er utdannet kalligraf, og elsker å utforme bokstaver og tekster på en kunstnerisk måte.
På messen er det disse tre kategoriene vi har med ting fra, i tillegg til noen naturlige barkhuler fra løvtrær og 3 typer skrukketroll.

Nordic Chondros

Nordic Chondros har som mål å levere norskoppdrettede grønne trepyton av ulike designer-linjer med stamtavle. I år er det ingen dyr tilgjengelig men stikk gjerne innom for en prat om hold og oppdrett av denne arten. 
 
Nordic Chondros driver også med foredling av miniatyrorkideer og det vil være et godt utvalg av arter som er tilpasset terrarier for salg. Disse er epifyttiske og kommer ferdig montert på korkbark eller grein. I tillegg vil det være et fåtall ferdigmonterte korallkaktuser som egner seg til terrariehold for salg, samt noen eksklusive store baller med Tillandsia ionantha. 
 
Utover planter vil Nordic Chondros kunne tilby et bredt utvalg av mat,- og vannskålholdere til alle slags terrariedyr. Små og store modeller finnes, både for fast montering med skruer eller med sugekopper, To gjenbrukbare skåler medfølger. Det vil også være andre spresialtilpassede 3D prints som temp/hygro målere med holder etc, samt noe korkbark og andre terrarieinnredninger. 

Skeleton Reptiles

Noe av det vi kommmer til å ha med oss er kongepyton, leopardgekko, crested gecko, gresk landskilpadde, rødfoteskogskilpadde ,rosenbiller, dubiakakerlakker, dødninghodekakerlakker, isopods .+ div

Wonders of Cold Blood

Fotograf Thor Håkonsen vil selge og vise frem bilder og fotobøker av reptiler, fra inn og utland!

Har du et spesielt motiv du ønsker, ta kontakt!

Zooticus.no

Jeg heter Erik og står bak Zooticus.no. Jeg synes hold og oppdrett av reptiler er en utrolig spennende hobby!

På messa vil jeg ha med et bredt utvalg av kongepyton fra eget oppdrett. Det blir også noen kornsnoker og californiske kongesnoker. Alle avlet med lidenskap i Norge! Fra nettbutikken tar jeg med et utvalg av huler, vannskåler, dekorasjoner og annet utstyr.

Håper vi sees!

Reptilutstyr

Vi fra Reptilutstyr kommer med det du trenger av utstyr til dine reptiler

Vi har med uv lys, varme, termostater, fÔr, terrarier, substrat og selvfølgelig masse spennende dekor og innredning.

Vi gleder oss veldig til å treffe dere alle igjen.

Eirin Bjelkarøy

Jeg heter Eirin og har et lite hobbyoppdrett der målet er å produsere kongepyton av den resessive morfen clown.

Følg gjerne min instagramkonto #hyggelige­_slanger for å se bilder av mine avlsdyr og avkom. Her er også bilder av noen av ungene som kommer for salg på messen

Diamond Reptiles

Driver med hold og oppdrett av Boa imperator/constrictor og kongepyton.

Av Kp går det ofte i lyse BEL varianter eller motsatt GHI/Black pastel/cinnamon comboer. Pieds, Clowns, YB/Asphalt/Spark comboer.

Har av lokalitet. BCC Guyana, BI. Hog Island, Consta Rica, Nicaragua.

Morphbank Boa Imperator. IMG, VPI, Fire, Motley, Jungle, Hypo, Kahl, Sharp, Anery1, Leopard.

 

Mental Reptile

Mental Reptile startet som en ide rettet mot klær i 2015, dette ble satt på vent og endte med Kranset gekko oppdrett i 2018. Siste året er også kles-ideen bygget seg videre.

Vi har et fokus på blondes og spesielt mørke kranset gekkoer. Så for de som er interessert i mørke crested vil nok like det vi har å komme med på messa.

Klesideen utviklet seg videre til og bli Clothing By MR, og vi vil ha en infoskjerm med bilder/video av modellene våres med diverse design. Vi har med noen av klærne til salg på messa, men kan også bestilles via nettsiden.

Ukene frem mot messa vil vi legge ut bilder av gekkoene som vil være tilgjengelige på messa med #NHFExpo2022

ML Reptiles

Oppdretter på Kongeboa, Hagetreboa og Brasilianske regnbuer. Har med unger fra 2021, kongeboa og brasilianske regnbuer, fra eget oppdrett. Jobber med mye forskjellig av gener på alle 3 arter.

www.mlreptiles.no
www.facebook.com/mlreptilesnorway
www.instagram.com/mlreptilesnorway

Reptilbygg Trøndelag

Medbringer et display setup på messa, kanskje litt andet også. Leverer Pvc-terrarier, tilhørende skap, racks, alt laget på bestilling og mål. Alt fra basic og standard løsning til custom, ferdige plug and play løsninger med alt av det nødvendige teknikk. Tubs til racks i mange forskjellige størrelser.
Fòr til reptiler, stort lager av mus, rotter, kanin, vaktel, daggamle kyllinger + mye div andet kan skaffes ved forespørsel. (Leverer kun forhåndsbestillinger til messe)

www.reptilbygg.no  www.facebook.com/reptilbyggtrøndelag

HerpEasy

Har med HerpEasy kokos substrat for salg på messen. Fremvisning av produktet, det vil være mulig å se produktet klart til bruk.

www.herpeasy.no  www.facebook.com/herpeasynorge

Norske Reptilrom

Norske Reptilrom kjører live fra messehallen! Vi intervjuer gjester og utstillere og lager en film fra messen. Vi selger T-skjorter m.m. Og vi kjører igang en konkurranse med diverse premier. Ta turen innom standen vår og bli med!

Oliver & Rune
Reptilprat Norske Reptilrom

Moonlight Reptiles

Jeg heter Cathrine, og det er meg som er Moonlight Reptiles, som er et lite hobby oppdrett. Har drevet med kongepyton siden 2018 . Hadde mitt første kull i februar 2021. Har til nå produsert 4 kull nr 5 på vei . Skal ha med dyr fra eget oppdrett til salg kanskje det blir med noen voksne også 😉

Erik Bottolfs


Driver et lite hobby oppdrett av Kongepyton, og håper å komme i gang med produksjon av litt forskjellig reptilutstyr på sikt

Romerike Reptil

Vi er Preben og Marcus, to oppdrette med lidenskap for reptiler. Vi avler på kongeboa og kongepyton, og dyrene velferd er første prioritet for oss. Våre dyr er av høy kvalitet!

Vi selger kongepyton og kongeboa fra eget oppdrett på messen pg noe utstyr 

Bredos Reptiles

Jeg driver med oppdrett av Boa Imperator og Grønn Trepyton. Jeg kommer til å ha med ungene ifra årets Boa kull. Kommer til å ta med 2 trepyton for å vise frem. Ingen av trepyton ungene som kom i år er klare for salg dessverre.


Crazy Norwegian Reptiles

Vi stiller med noen kongepyton unger fra fjorårets kull. Noen for salg og noe for å vise frem hva vi driver med. Vi er veldig opptatt av god kvalitet og sunne friske dyr.

Snake Utopia

Kongepyton er en utrolig flott slange og genetikken bak de ekstremt mange morphene  gjør de ekstra spennende. Som biolog har jeg latt meg fasinere av spesielt denne fargegenetikken, men også de individuelle forskjellene i slangenes adferd.

Jeg heter Gry Anett Lien og driver oppdrett av kongepyton under oppdrettsnavnet SnakeUtopia. På messen kommer jeg til å ha med meg kongepyton unger klekket i -21 for salg, men også et par voksne individer, inkludert en proven breeder. I tillegg tar jeg med abstrakte malerier der jeg har benyttet slangeham for struktur og fasinerende mønster. Jeg tar også med noen sølvsmykker med slange som motiv, laget av en smykkekunstner. Om jeg blir ferdig med mitt nyeste kunstprosjekt, tar jeg også med det, men det får bli en overraskelse 🤗 Gleder meg til å se både kjente og nye fjes på messa. Kom gjerne innom for en titt og en prat

CM Reptiler

Vi heter Camilla og Marius, og ved siden av å være styremedlemmer i NHF så har vi også et lite oppdrett hvor vi hovedsakelig fokuserer på kongepyton og kongeboa (Guyana-lokalitet). Vi kommer i denne omgang til å ha mest kongepyton på vårt bord denne gang, med mulighet for en Guyana eller to... samt vise frem litt tøffe dyr fra samlingen vår! Det kan også hende det blir flere reptilrelaterte overraskelser på bordet vårt også. Så kom for all del en tur innom og ta en titt, håper vi ses!

DS Reptiler

 
Jeg heter David og driver med hold og oppdrett av kongepyton. Jeg fikk min første kongepyton i 2017 og deretter har det bare blitt flere. Jeg fikk mitt første kull i 2020, og et par i kull i 2021. Jeg har med kongepyton fra egne kull fra 2020 og 2021 til salg på messen. 

Skrukketroll

Vi tar med Cubanske skrukketroll som kan brukes til for eller som nedbrytere. Cubanske skrukketroll avler veldig lett.

Starlight Cresties

Vi kommer med kranset gekkoer, både unger og voksne. Vi har også med Pangea Complete Gecko Diet og matstasjoner..

Profôr

Primært salg av fôrinsekter/fôr. Grunnet utfordringer med tanke på leveranse av deler og varer er det usikkert om andre produkter blir med denne gang. I tilfelle er det snakk om (fukt-)huler, slangekroker, transportbokser, div. måleutstyr og substrat/innredning.

 

Terrariehobby

Salg av terrarieplanter. Bromelia, Tillandsia, miniatyrorkidéer, epifytter, bregner, moser++

 

 

Monika Johannesen

Vi ønsker å selge fire Boa imperator 0.4, født i 2020, og en kornsok 0.1, født 2019Reptilen

Vi vil ha følgende arter med oss for salg til messen.
Konge pyton 
Kongesnok
Kongeboa
Kornsnok (scaless)
Diamant pyton
Hagetreboa
Taranteller 
Tusenbein 
skorpioner

Plankebyen Reptiler

Hovedsaklig salg av kornsnoker, samt informere og spre det glade budskapet om reptilhold.
 
 
 Print Friendly, PDF & Email