NHF EXPO 2022 – utstillere 15.oktober


Her finner du informasjon om utstillerne på NHF EXPO 2022 i Nes Arena 15.oktober.

Norsk Herpetologisk Forening

NHF er arrangør av messen, og vil stille med stand hvor vi vil informere om foreningen.  Det vil være mulig å melde seg inn i foreningen, samt kjøpe diverse NHF-merch

 

Wonders of Cold Blood

Fotograf Thor Håkonsen vil selge og vise frem bilder og fotobøker av reptiler, fra inn og utland!

Har du et spesielt motiv du ønsker, ta kontakt!

 

Reptilutstyr

Reptilutstyr er på plass på denne messen også og vi gleder oss til å hjelpe deg med alt du trenger til dine reptiler hjemme eller dem som blir med deg hjem fra messa.

Vi tar med oss masse dekor, uv lys, varme, substrat, fòr og mye mye mere.

 

Moonlight Reptiles

Jeg heter Cathrine, og det er meg som er Moonlight Reptiles, som er et lite hobby oppdrett. Har drevet med kongepyton siden 2018 . Hadde mitt første kull i februar 2021. Har til nå produsert 4 kull nr 5 på vei . Skal ha med dyr fra eget oppdrett til salg kanskje det blir med noen voksne også 😉

 

Reptiles of Midgard

Jeg heter Tiril og har siden barndommen alltid hatt en veldig sterk interesse av reptiler. Har en del diverse reptiler men driver hovedsaklig avl av kranset gekko. Jeg fikk mitt første kull i 2020 og fokuserer på Lilly white, Reds og Harlequins og kommer til nesste år til å ha et prosjekt med Charcoals.

Crystal Geckos

Jeg heter Rebekka og står bak Crystal Geckos. Jeg har stor lidenskap for leopardgekkoer, spesielt den litt større varianten som kalles super giant. Jeg har avlet på leopardgekkoer siden begynnelsen av 2019 og setter trivsel og god genetikk høyt i fokus. 
 
På messen vil jeg ha med meg leopardgekkoer fra eget oppdrett. Jeg vil ha med meg både giants og super giants. Jeg kommer til å ta med meg min egen super giant avls hann for å vise hvor store disse gekkoene kan bli. 

Crazy Snake Lady

Jeg avler kongepyton og kornsnok. Har med flere for salg, tar muligens med noen spesielle for å vise frem ogsåSnakes of Norway

Jeg heter Torjus og står bak Snakes of Norway. 

Jeg startet med kongepyton for snart 10 år siden, og har en ekstrem kjærlighet for disse dyrene.
Snakes of Norway vil komme på messa med en variasjon av kongepyton fra eget oppdrett. Kom innom og si hei, og se på levende kunst!

Romerike Reptil

Vi er Preben og Marcus, to oppdrette med lidenskap for reptiler. Vi avler på kongeboa og kongepyton, og dyrene velferd er første prioritet for oss. Våre dyr er av høy kvalitet!

Vi selger kongepyton og kongeboa fra eget oppdrett på messen pg noe utstyr

 

Diamond Reptiles

Driver med hold og oppdrett av Boa imperator/constrictor og kongepyton.

Av Kp går det ofte i lyse BEL varianter eller motsatt GHI/Black pastel/cinnamon comboer. Pieds, Clowns, YB/Asphalt/Spark comboer.

Har av lokalitet. BCC Guyana, BI. Hog Island, Consta Rica, Nicaragua.

Morphbank Boa Imperator. IMG, VPI, Fire, Motley, Jungle, Hypo, Kahl, Sharp, Anery1, Leopard.

Skeleton Reptiles

Noe av det vi kommmer til å ha med oss er kongepyton, leopardgekko, crested gecko, gresk landskilpadde, rødfoteskogskilpadde ,rosenbiller, dubiakakerlakker, dødninghodekakerlakker, isopods .+ div

 

Cassies Reptiles

 
Har oppdrett på leopardgekko i Halden. I hovedsak Black Night, Mack Snow og Tangerine. Vil denne gang ha med noen leopardgekkoer som er til salgs i tillegg til å stille ut noen av våre avlsdyr.  
 
Ledige dyr vil også publiseres på hjemmesiden i tiden før messa. www.cassiesreptiles.com 
 
Følg oss gjerne også på Instagram


Crazy Norwegian Reptiles

Vi stiller med mange kongepyton unger fra årets kull. Mange spennende og uvanlige kombinasjoner Vi er veldig opptatt av god kvalitet og sunne friske dyr.

Nå som siste selger vi også frossenfôr og insekter i samarbeid med Reptilutstyr. Ta kontakt for forhåndsbestilling av dette.


Valhalla Serpents

Valhalla Serpents er et forholdsvis nytt men fremoverlent oppdrett av Kongepyton. Oppdrettet er drevet av meg, jeg er 42 år å forholdsvis ny i hobbyen. Jeg har vært veldig heldig med mine mentorer, å vært heldig med tilgang på gener. Jeg satser hovedsakelig på Ghost, Dessert ghost , pieds og noen jeg vil holde hemmelig en stund til. Men alt jeg har planer om å produsere skal inneholde de fleste av de resessive genene.

DS Reptiler

Jeg heter David og driver med hold og oppdrett av kongepyton på hobbybasis. Jeg fikk min første kongepyton i 2017 og deretter har det bare blitt flere. Jeg har med dyr fra eget opprett til salg på messen

 

CM Reptiler

Vi heter Camilla og Marius, og ved siden av å være styremedlemmer i NHF så har vi også et lite oppdrett hvor vi hovedsakelig fokuserer på kongepyton og kongeboa (Guyana-lokalitet). Vi kommer til å ha kun kongepyton på vårt bord denne gangen, både eldre og unge dyr. samt vise frem litt tøffe dyr fra samlingen vår! Det kan også hende det blir flere reptilrelaterte overraskelser på bordet vårt også. Så kom for all del en tur innom og ta en titt, håper vi ses!

Buskerud Reptil

Buskerudreptil består av Frank og Aleksander.

Vi er to reptil entusiaster som jobber i liten skala og produserer kongepyton, kornsnok og kongesnok av god kvalitet. Vårt formål er å ha fokus på dyrevelferd.

På messen kommer vi til å ha med oss et utvalg av kongepyton, kornsnoker ( abbotts okeetee ) and muligens noen kongesnoker ( desert phase )


Mr.Snakeman
Norway EastMats


Vil ha dvergvaraner (Varanus acanthurus) fra eget oppdrett for salg


Hedvig & Danielles
Kreative Side

Vi er to kreative sjeler som innimellom bruker tid på å lage ting. Hjemme har vi et par slanger og diverse virvelløse terrariedyr, og Danielle liker bl.a. å lage smykker med hamskift som hovedmotiv. Vi synes også at det er gøy å lage figurer av Fimo-leire, der vi som regel går for noe annet enn realisme i uttrykket.

Hedvig er utdannet kalligraf, og elsker å utforme bokstaver og tekster på en kunstnerisk måte.
På messen har vi med oss slike egenproduserte ting i tillegg til noen barkhuler fra løvtrær, rosenbiller, rosenbillelarver og 3 typer skrukketroll.

Reptilbygg Trøndelag

Medbringer et display setup på messa, kanskje litt andet også. Leverer Pvc-terrarier, tilhørende skap, racks, alt laget på bestilling og mål. Alt fra basic og standard løsning til custom, ferdige plug and play løsninger med alt av det nødvendige teknikk. Tubs til racks i mange forskjellige størrelser.

Fòr til reptiler, stort lager av mus, rotter, kanin, vaktel, daggamle kyllinger + mye div andet kan skaffes ved forespørsel. (Leverer kun forhåndsbestillinger til messe)

ML Reptiles

Oppdretter på Kongeboa, Hagetreboa og Brasilianske regnbuer. Har med unger fra 2021, kongeboa og brasilianske regnbuer, fra eget oppdrett. Jobber med mye forskjellig av gener på alle 3 arter.


HerpEasy

Har med HerpEasy kokos substrat for salg på messen. Fremvisning av produktet, det vil være mulig å se produktet klart til bruk.


Thomas Krüger-Monsen

Har med perlefirfisler for salg, unger av eget oppdrett og noen voksne.

"Pærleøgler har alltid fasinert meg, flotte i farger, og de finnes i flere fargevariasjoner. Slektet Timon med utbredelse fra Portugal i vest - Irak i øst. Artene finnes representert rundt Middelhavet Spania, Frankrike, Italia og i alle Nordafrikanske land. Den gamle verdens svar på Teguer, skønt disse siste slår nok Timon i størrelse, men ikke i farger".


Norwegian Morphs

Jeg heter Kristian og driver hold og oppdrett av kongepyton i Drammen. Har holdt diverse reptiler i lovendringen i 2017, i dag har jeg kun kongepyton.

Jobber med diverse morpher, medn hovedfokuset er pied. Har også desert ghost, lavender albino,clown og asphalt for å nevne noe.

Trond Borg

Jeg heter Trond Borg, og har alltid vært opptatt av dyr og dyrehold og vært gjennom det meste. Drev ganske stort med insekter og edderkopper på 90-tallet, startet så smått opp igjen sent 2021, nå med hovedvekt på isopoder, tusenbein og kakkerlakker og tar med overskudd fra eget oppdrett på messen.


Terrariehobby

 

Profôr

Primært salg av fôrinsekter/fôr. Grunnet utfordringer med tanke på leveranse av deler og varer er det usikkert om andre produkter blir med denne gang. I tilfelle er det snakk om (fukt-)huler, slangekroker, transportbokser, div. måleutstyr og substrat/innredning.

Starlight Geckos

Vi kommer med kranset gekkoer, både unger og voksne. Vi har også med Pangea Complete Gecko Diet og matstasjoner..

Reptilen.no

Vi har følgende arter for salg:
Kongepyton, kongesnok, kongeboa, kornsnok, diamantpyton, hagetreboa, taranteller, tusenbein og skorpioner

Panorama Pythons

Kongepyton og snoker
Varmepaneler og terrarier

Bredo's Reptiles

Jeg driver med oppdrett av Boa Imperator og Grønn Trepyton. Jeg kommer til å ha med ungene ifra årets Boa kull.

Lillestrøm og Omegn Akvarieklubb

Info om klubben, og neste auksjon på Haga Kulturhus.

Norwegian Constrictors

Kongepyton og kongeboa for salg

Zooticus

Jeg heter Erik og står bak Zooticus.no. Jeg synes hold og oppdrett av reptiler er en utrolig spennende hobby!

På messa vil jeg ha med et bredt utvalg av kongepyton fra eget oppdrett. Det blir også noen kornsnoker og californiske kongesnoker. Alle avlet med lidenskap i Norge! 

Håper vi sees

Print Friendly, PDF & Email